Tarasso AB

I Vara ser vi lite längre! Vara kommun är inte rädd att sticka ut hakan, att satsa på utvecklingsfrågor som stärker kommunen på lång sikt och att investera för framtidens generationer. Detta, vårt mod och vår inneboende kraft, är också en av våra drivkrafter för framgång. Vi satsar på kontinuerlig kompetensutveckling för våra medarbetare och ledare. Vi gör varandra bra!

Nu söker vi Teknisk chef med ett brinnande intresse för hållbarhetsfrågor, där såväl ekonomi, social och miljömässig hållbarhet är ledstjärnor. Är du dessutom en ledare som motiverar genom tillit och ett coachande ledarskap så kan detta vara ett uppdrag för dig. Vill du bli en av oss?

Om tekniska förvaltningen
Den tekniska förvaltningen omfattar verksamheterna Gata- och park, Fastighetsförvaltning, Vatten och avlopp, Avfall, Kostproduktion och Lokalvård. Förvaltningen omsätter 225 miljoner kr årligen och har 145 anställda.

Ditt ansvar
Som förvaltningschef leder du förvaltningens ledningsgrupp där fem enhetschefer med budget- och verksamhetsansvar ingår. I rollen som teknisk chef ansvarar du för att kommunfullmäktiges målsättningar och nämndens strategiska plan uppfylls. Du ansvarar för ärendeberedningen till det tekniska utskottet som sorterar under kommunstyrelsen. Du kommer att vara direkt underställd kommundirektören och ingå kommunens ledningsgrupp.

Kvalifikationer och lämplighet
Du har relevant högskoleutbildning inom naturvetenskap eller teknik och är väl förtrogen med förvaltningens verksamheter. Du har flerårig erfarenhet av arbete i ledande befattning samt gärna erfarenhet av att leda andra chefer i en politiskt styrd organisation.

Du stimuleras av att hitta lösningar, tänka nytt och har ett strategiskt fokus där du ser till helheten. Vi förväntar oss att du, med en kunnig och engagerad förvaltning i ryggen, på ett offensivt sätt driver utvecklingsfrågorna framåt i samarbete med politiker och näringsliv. Med en väl grundad inre etisk kompass är du en förebild som skapar goda relationer och förtroenden och som vågar vara tydlig och sätta gränser. Ett stort fokus för dig i den här rollen är att kunna strukturera komplicerade frågor samt kommunicera lösningar på ett tydligt sätt såväl muntligt som skriftligt.

I Vara kommun vet vi att mångfald berikar – Välkommen med din intresseanmälan!
___________________________________________________________________________________________ 

För mer information om kontakta konsult Dženana Poljo, 0761 65 15 52. 

Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Ort Vara
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Sista ansökningsdag 2017-03-20

Tillbaka till lediga jobb