Företaget: 
Ircon Drying Systems AB ingår tillsammans med sitt franska systerbolag Solaronics SA i affärenheten ”Heating & Drying” inom industrigruppen Argynnis Group AB (tidigare Binar AB). Ircon är världsledande inom beröringsfri torkning baserat på elektrisk IR värme inom papper- och kartongindustrin. Företaget verkar även inom livsmedelsindustrin med ugnar baserade på IR- och Mikrovågsteknik. Under 2018 förvärvades det franska bolaget Solaronics. I och med detta utökas vårt produktutbud med gasdriven IR värme. 

Vi söker: 
Dig som vill jobba med stimulerande och varierande arbetsuppgifter i ett litet men expansivt företag med internationell inriktning! Vi lägger stort vikt vid bedömning av personlighet.  

Beskrivning av tjänst: 
Verksamheten är i huvudsak projektorienterad och du kommer att få arbeta med konstruktion av elektrisk IR-torkutrustning och mikrovågstunnlar, såsom krets- och styrscheman för tillverkning av apparatskåp och tillhörande elutrustning. Vi arbetar i huvudsak i Eplan. Du har även i projektet ansvar för komponenter, leveranskontroll och testning. Programmeringskunskap PLC och PC-baserade system är meriterande. Arbetet innebär också att du kommer att ansvara för egna projekt, såväl tekniskt som ekonomiskt, tillsammans med tekniker i projektteam. Eftersom många av våra anläggningar säljs på export kan det innebära resor i samband med projektledning och idrifttagning.  

Din Bakgrund: 
För att klara detta bör du ha el-teknisk utbildning, helst högskoleutbildning och erfarenhet från kraft- och automationsanläggningar, gärna inom pappersindustrin eller livsmedelsindustrin. Då många av våra beställningar är från utlandet, värdesätter vi goda språkkunskaper i främst engelska.  

För mer information om rekryteringen kontakta konsult Rickard Malmberg 0702-945416 eller Victor Bengtsson 0736-827520. Anställningsform Tillsvidareanställning
Tillträde Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Ort Vänersborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/37
Sista ansökningsdag 2019-01-27

Tillbaka till lediga jobb